Teatteri Säije 2023-24: Sätehet 11-12-vuotiaat

Tapahtuman kuva
Toimintaryhmä on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle. Voit ilmoittautua varasijalle.
7.9.2023, klo 19.15 - 9.5.2024, klo 20.45
26.6.2023, klo 00.00 - 8.2.2024, klo 23.59
10 / 10
Iisa Mäkipaaso, iisa.makipaaso@nuorisoseurat.fi
​Ryhmä koostuu uusista harrastajista ja 1-2 vuotta teatteria harrastaneista 11-12-vuotiaista lapsista. Toiminta keskittyy teatteri-ilmaisun perusteisiin: ryhmätoimintaan, teatterileikkeihin ja harjoitteisiin. 

Ryhmä harjoittelee kerran viikossa 1,5h Rovaniemen Steiner koulun eurytmian -salissa. Ohje sisääntulolle syksyn tervetuloa -kirjeessä.ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA ja koskee koko harrastuskautta. Harrastuksen voi lopettaa kesken kauden vain painavasta syystä. Peruutus on tehtävä 20.8. / sovittuun päivämäärään mennessä osoitteeseen elle.syvajarvi@nuorisoseurat.fi tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan puolet lukukausimaksusta. Jos harrastuksen lopettaa kesken kauden, hyvitetään lukukausimaksunosa vain lääkärintodistusta vastaan. ENSIMMÄINEN KOKOONTUMINEN ON MAKSUTON TUTUSTUMISKERTA.

Huom! Noudatamme Teatteri SÄIJEN toiminnan toteuttamisessa viranomaisten ohjeita. Mikäli epidemiatilanne vaatii väliaikaista etäyhteyden käyttöä, järjestäjä tarjoaa palvelun ja se kuuluu lukukausimaksuun. Mikäli teatteriharrastustoiminta estyy kokonaan koronavirustilanteen vuoksi, palautetaan ilmoittautuneiden lukukausimaksu tai ko. ajanjaksoa koskeva osa kokonaisuudessaan takaisin.

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt peruutusehdot. Tällä lomakkeella kerättyjä tietoja käytetään vain laskutukseen sekä teatteriharrastajia koskevaan tiedotukseen.

Nuorisoseurat Lappi
Rovaniemen Steiner koulun eurytmia sali
MAKSUT
Lasku kahdessa erässä syksyllä ja keväällä 150,00 €
Toimintaryhmä on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle. Voit ilmoittautua varasijalle.