Teatteri Säije 2022-23: Sävyt 14-15v

Tapahtuman kuva
Toimintaryhmä on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle. Voit ilmoittautua varasijalle.
5.9.2022, klo 16.15 - 13.5.2023, klo 18.15
12 / 12
Iisa Mäkipaaso, iisa.makipaaso@nuorisoseurat.fi
Sävyt on teatterikouluryhmä teatteria uusista harrastajista ja yli 3 vuotta harrastaneille 14-15-vuotiaille nuorille. Harrastusryhmistä teatterikouluryhmiin siirrytään, kun halutaan edistyä teatteritaiteen opinnoissa. Toiminta noudattaa teatteritaiteen perusopintoja ja on astetta tavoitteellisempaa kuin harrastusryhmässä. Ryhmä valmistaa näytelmän kevätlukukauden aikana.


HUOM! Paikka on muuttunut, syksystä 2022 alkaen ryhmä kokoontuu Monitoritalo Mondella.

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA ja koskee koko harrastuskautta. Harrastuksen voi lopettaa kesken kauden vain painavasta syystä. Peruutus on tehtävä 28.8. / sovittuun päivämäärään mennessä osoitteeseen elle.syvajarvi@nuorisoseurat.fi tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan puolet lukukausimaksusta. Jos harrastuksen lopettaa kesken kauden, hyvitetään lukukausimaksunosa vain lääkärintodistusta vastaan. ENSIMMÄINEN KOKOONTUMINEN ON MAKSUTON TUTUSTUMISKERTA.

Huom! Noudatamme Teatteri SÄIJEN toiminnan toteuttamisessa viranomaisten ohjeita. Mikäli epidemiatilanne vaatii väliaikaista etäyhteyden käyttöä, järjestäjä tarjoaa palvelun ja se kuuluu lukukausimaksuun. Mikäli teatteriharrastustoiminta estyy kokonaan koronavirustilanteen vuoksi, palautetaan ilmoittautuneiden lukukausimaksu tai ko. ajanjaksoa koskeva osa kokonaisuudessaan takaisin.

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt peruutusehdot. Tällä lomakkeella kerättyjä tietoja käytetään vain laskutukseen sekä teatteriharrastajia koskevaan tiedotukseen.

13.6.2022, klo 00.00 - 8.1.2023, klo 23.30
Nuorisoseurat Lappi
Monitoritalo Monde
MAKSUT
Lasku kahdessa erässä, syksyllä ja keväällä 170,00 €
Toimintaryhmä on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle. Voit ilmoittautua varasijalle.