Teatteri Säije 2022-23: Nuorisoteatteri H-Moilaset

Tapahtuman kuva
5.9.2022, klo 18.30 - 13.5.2023, klo 20.30
13.6.2022, klo 00.00 - 8.1.2023, klo 23.30
11 / 12
Elle Syväjärvi, elle.syvajarvi@nuorisoseurat.fi, 0400530598
Nuorisoteatteriryhmä H-Moilaset on tarkoitettu sekä uusille että vanhoille jo edistyneille harrastajille. Ryhmään ovat tervetulleita myös nuoret, joilla ei ole aikaisempia teatteriopintoja/harrastuneisuutta, mutta osoittavat kiinnostusta teatterialaa kohtaan sekä tahtoa sitoutua ryhmän toimintaan. Nuorisoteatteri koostuu yli 16-vuotiaista nuorista tai nuorista aikuisista. Ryhmä valmistaa produktion.

HUOMAA MUUTTUNUT SIJAINTI! Syksystä alkaen H-Moilaset kokoontuvat Mondella.

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA ja koskee koko harrastuskautta. Harrastuksen voi lopettaa kesken kauden vain painavasta syystä. Peruutus on tehtävä 28.8. / sovittuun päivämäärään mennessä osoitteeseen elle.syvajarvi@nuorisoseurat.fi tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan puolet lukukausimaksusta. Jos harrastuksen lopettaa kesken kauden, hyvitetään lukukausimaksunosa vain lääkärintodistusta vastaan. ENSIMMÄINEN KOKOONTUMINEN ON MAKSUTON TUTUSTUMISKERTA.

Huom! Noudatamme Teatteri SÄIJEN toiminnan toteuttamisessa viranomaisten ohjeita. Mikäli epidemiatilanne vaatii väliaikaista etäyhteyden käyttöä, järjestäjä tarjoaa palvelun ja se kuuluu lukukausimaksuun. Mikäli teatteriharrastustoiminta estyy kokonaan koronavirustilanteen vuoksi, palautetaan ilmoittautuneiden lukukausimaksu tai ko. ajanjaksoa koskeva osa kokonaisuudessaan takaisin.

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt peruutusehdot. Tällä lomakkeella kerättyjä tietoja käytetään vain laskutukseen sekä teatteriharrastajia koskevaan tiedotukseen.

Nuorisoseurat Lappi
Monitoritalo Monde
MAKSUT
Lasku kahdessa erässä, syksyllä ja keväällä 170,00 €