Teatteri Säije: Nuorisoteatteri H-Moilaset

Tapahtuman kuva
26.8.2020, klo 18.00 - 12.5.2021, klo 00.00
6 / 16
Elina Rousu-Uurtamo, elina.rousu-uurtamo@nuorisoseurat.fi, 050-4620700
Nuorisoteatteriryhmä H-Moilaset on tarkoitettu sekä uusille että vanhoille jo edistyneille harrastajille. Ohjaajan arvion mukaan ryhmään voidaan ottaa jäseniä, joilla ei ole aikaisempia teatteriopintoja/harrastuneisuutta, mutta osoittavat kiinnostusta teatterialaa kohtaan sekä tahtoa sitoutua ryhmän toimintaan. Nuorisoteatteri koostuu yli 16-vuotiaista nuorista tai nuorista aikuisista. Ryhmä valmistaa produktion.

Ohjaaja: Jorma AaltoILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA ja koskee koko harrastuskautta. Harrastuksen voi lopettaa kesken kauden vain painavasta syystä. Peruutus on tehtävä 7.2. / sovittuun päivämäärään mennessä osoitteeseen elina.rousu-uurtamo@nuorisoseurat.fi, tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan puolet lukukausimaksusta. Jos harrastuksen lopettaa kesken kauden, hyvitetään lukukausimaksunosa vain lääkärintodistusta vastaan.

Huom! Noudatamme Teatteri SÄIJEN toiminnan toteuttamisessa viranomaisten ohjeita. Mikäli epidemiatilanne vaatii väliaikaista etäyhteyden käyttöä, järjestäjä tarjoaa palvelun ja se kuuluu lukukausimaksuun. Mikäli teatteriharrastustoiminta estyy kokonaan koronavirustilanteen vuoksi, palautetaan ilmoittautuneiden lukukausimaksu tai ko. ajanjaksoa koskeva osa kokonaisuudessaan takaisin.

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt peruutusehdot. Tällä lomakkeella kerättyjä tietoja käytetään vain laskutukseen sekä teatteriharrastajia koskevaan tiedotukseen.

1.6.2020, klo 00.00 - 31.1.2021, klo 00.00
Nuorisoseurat Lappi
SiTaTe Oy / Sirkus Taika-Aika
MAKSUT
Maksu yhdessä erässä 180,00 €