AIKUISET TANSSI: Kansantanssiryhmä Lykky 23.8.2023 - 31.7.2024

ENNEN ILMOITTAUTUMISTA SOVI TUTUSTUMISKERRASTA, ota yhteyttä ohjaajaan: sini.s.hirvonen@gmail.com. tai seuran sähköpostiin info@karjalannuoret.fi

Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisen vastaanottamisesta.

Kuvaus- ja julkaisulupa

Karjalan Nuoret ry:n järjestämässä harrastustoiminnassa tai niihin liittyvissä tapahtumissa otetaan joskus valo- ja videokuvia, joita käytetään seuran www-sivuilla, sosiaalisessa mediassa, jäsenlehdessä & muissa seuran tai kattojärjestön julkaisuissa ja joita voidaan jakaa ryhmäkohtaisesti seuran jäsenille/heidän huoltajilleen. Nimien julkaisu: valokuvien yhteydessä ei julkaista kuvissa esiintyvien nimiä ilman erillistä lupaa. Pidemmän videon, kuten esiintymistaltioinnin tai näytelmätrailerin, yhteydessä voidaan listata videolla esiintyneiden etunimet tai erillisellä luvalla koko nimet. Ilmoittautumalla Karjalan Nuoret ry:n toimintaan täysi-ikäinen harrastaja/alaikäisen harrastajan huoltaja hyväksyy nämä kuvaus- ja julkaisuehdot. Mikäli kuvaus ja/tai julkaisuluvan haluaa kieltää, tulee se tehdä kirjallisesti osoitteeseen info@karjalannuoret.fi.

Maksu

Jos harrastat myös toisessa Karjalan Nuorten ryhmässä, laita kyseisen toisen ryhmän nimi  lisätietoihin.  Alennus myönnetään aina edullisemmasta ryhmästä.