Nuorisoseura Harmonikka - Tempoa tenaviin (0-3-vuotiaat) / 2022-2023 6.9.2022 - 31.5.2023

Tempoa Tenaviin®️ -musiikkiliikunta on laululeikkejä, liikuntaa, tanssia, sirkusta ja musiikkia yhdistelevä vanhemman ja taaperon yhteinen harrastus. Tempoa Tenaviin on tarkoitettu alle 3-vuotiaille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Mukana oleva aikuinen saa vaihdella ja aikuinen osallistuu maksutta lapsen harrastukseen.

Vain lapsi ilmoitetaan lomakkeen kautta harrastusryhmään eli mukaan osallistuvia aikuisia ei tarvitse ilmoittaa.


Tempoa Tenaviin -ryhmässä voi käydä kokeilemassa 3 kertaa maksutta. Ilmoittauduthan kuitenkin ryhmään, sillä voimme ottaa harrastajia vain rajallisen määrän.

Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisen vastaanottamisesta.

(esim. harjoituksissa, esiintymisissä, tapahtumissa?)


Nimeä ei mainita. Kuvia julkaistaan Facebookissa, Instagramissa ja seuran omilla verkkosivuilla.


Nimi mainitaan


Nuorisoseura Harmonikan jäsenyys on maksutonta kaikille lukukausimaksun maksaneille. Kerhotoimintaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta vain jäseniä tuetaan esim. tapahtumakustannuksissa (jäsenedut).


Mahdollisen toisen huoltajan yhteystiedot mikäli ilmoittautuja on alle 18-vuotias (ensisijaisen huoltajan yhteystiedot kysytään viimeisenä). Nimi, puhelinnumero ja sähköposti

Yhteystiedot

info@nuorisoseuraharmonikka.fi

Ryhmän vastuuohjaaja Iina Sorsa puh. 0400317947
Seuran toiminnajohtaja Milla Soikkanen puh. 0407408830

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Käythän tutustumassa Nuorisoseura Harmonikka ry:n rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen Nuorisoseura Harmonikan verkkosivuilta: https://www.nuorisoseuraharmonikka.fi/tietosuojaseloste