Perheryhmä (teatteri 5-100v) syksy 2022-kevät 2023 30.8.2022 - 28.5.2023

Alle 18-vuotiaan harrastajan ilmoittautumisen tekee huoltaja. Huomioithan, että lasku harrastuksesta lähetetään sähköpostitse siihen sähköpostiosoitteeseen, johon tulee vahvistus ilmoittautumisesta. Jos ilmoitat mukaan parivaljakon, ilmoittautuminen tehdään yhdellä lomakkeella, johon täytetään molempien tiedot.

Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisen vastaanottamisesta.

Toisen harrastajan tiedot

Jos olet ilmoittamassa ryhmään vanhempi/lapsi, isovanhempi/lapsenlapsi, isosisarus/pikkusisarus parivaljakon, täytä seuraavaksi toisen osallistujan tiedot. Kiitos!

Mikäli olet osallistumassa ryhmään ilman paria hinta on 75€/kausi
Parin hinta on 100€/kausi (sisältää molemmat osallistujat)


Huoltajan tiedot

Klaukkalan Nuorisoseura ry järjestää harrastus- ja tapahtumatoimintaa kansantanssin, sirkuksen ja teatterin aloilta. Toiminnasta tiedottamista ja markkinointia varten julkaisemme seuran ja harrastusalojen sosiaalisen median kanavilla, verkkosivuillamme ja paperisilla mainoksilla kuvamateriaalia toiminnastamme ja tapahtumistamme. Kuvat ovat tärkeitä, jotta osallistujat löytävät mukaan toimintaamme. Kuvat ovat pääsääntöisesti ryhmätilanteista. Kuvia käytetään järjestön arvojen mukaisesti harrastajia kunnioittavalla otteella. Alaikäisen ollessa kyseessä huoltajan tulee olla mukana kuvausluvan täyttämisessä. Yli 18-vuotias voi täyttää luvan itsenäisesti. Toivomme, että huoltajat keskustelevat lapsensa kanssa kuvausluvasta ja antavat lapselle mahdollisuuden ilmaista oman mielipiteensä kuvien julkaisemisen suhteen. Huomioittehan, että harrastusalojen esitykset ovat julkisia tilaisuuksia, joita valokuvataan ja tallennetaan. Kuvauslupa ei koske näitä tilaisuuksia eikä esitystilanteita varten kuvattuja materiaaleja tai käsiohjelmia. Mikäli on ehdottoman tärkeää pitää esimerkiksi harrastajan sukunimi salaisena, olettehan yhteydessä suoraan harrastusryhmänne ohjaajaan, kiitos. Lisätietoja johtokunta@klans.fi

Maksajan tiedot