Teatteri Säije 2021-22: Sätehet 10-12-vuotiaat 24.8.2021 - 10.5.2022

Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisen vastaanottamisesta.

Huoltajan tiedot

Huom! Laskutukseen käytetään osallistujan sähköpostiosoitetta. Jos haluat laskun tähän osoitteeseen, niin kirjaa sama sähköpostiosoite myös osallistujan tietoihin. Sähköposti on myös Teatteri Säijen pääasiallinen tiedotuskanava, joten sähköpostiositteen tulee olla käytössä oleva.

Jos kuvassa on esimerkiksi ryhmän näytelmä, jossa kasvoja ei tunnista, kuva voidaan julkaista järjestömme kanavissa.Hyvä huomioida ilmoittautumista tehdessä

Ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiksi kannattaa kirjata sähköposti, joka on aktiivisessa käytössä. Sähköposti on Teatteri Säijen pääasiallinen tiedotuskanava, joten saat kaikki tärkeä informaatiot kirjaamaasi sähköpostiin. Osallistuja ilmoittautuu valitsemaansa ryhmään. Suomen Nuorisoseurat tarkastelee ilmoittaumisten kokonaistilannetta. Tavoitteena on taata mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle harrastuspaikka. Suomen Nuorisoseuroilla on mahdollisuus siirtää harrastaja perustellusti hänelle parhaaksi nähtyyn ryhmään. Suuren ilmoittautumismäärän tullessa, ryhmä jaetaan pienempiin, toimivampiin ryhmiin. Mikäli osallistujia ei ilmoittaudu riittävästi, Suomen Nuorisoseuroilla on oikeus perua ryhmä. Tässä tapauksessa harrastajalle pyritään suosittelemaan toista ryhmää.

Peruutusehdot

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA ja koskee koko harrastuskautta. Harrastuksen voi lopettaa kesken kauden vain painavasta syystä. Peruutus on tehtävä 12.9. / sovittuun päivämäärään mennessä osoitteeseen elina.rousu-uurtamo@nuorisoseurat.fi, tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan puolet lukukausimaksusta. Jos harrastuksen lopettaa kesken kauden, hyvitetään lukukausimaksunosa vain lääkärintodistusta vastaan. Huom! Noudatamme Teatteri SÄIJEN toiminnan toteuttamisessa viranomaisten ohjeita. Mikäli epidemiatilanne vaatii väliaikaista etäyhteyden käyttöä, järjestäjä tarjoaa palvelun ja se kuuluu lukukausimaksuun. Mikäli teatteriharrastustoiminta estyy kokonaan koronavirustilanteen vuoksi, palautetaan ilmoittautuneiden lukukausimaksu tai ko. ajanjaksoa koskeva osa kokonaisuudessaan takaisin. Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt peruutusehdot. Tällä lomakkeella kerättyjä tietoja käytetään vain laskutukseen sekä teatteriharrastajia koskevaan tiedotukseen.

Maksajan tiedot