Webinaari: Training for trainers - DIY - instructing online

14.5.2024, klo 18.00 - 20.00
3.1.2024, klo 13.30 - 1.5.2024, klo 12.00
0 / 50
Sini Korhonen
Innostu ja opi uutta nuorisotyöstä meillä ja maailmalla
 
Training for trainers -webinaarisarjan aikana innostutaan, opitaan ja jaetaan kokemuksia nuorisotyön puolelta sekä Suomessa että Belgiassa.
 
Kaksituntisen webinaarin aikana perehdymme ohjauksen saloihin online-ympäristössä. Tähän meidät johdattelee Laura Anttila, joka sukelsi online-ohjaamiseen syvään päätyyn koronavuosien aikana. Tässä webinaarissa Laura ohjaa osallistujille kädentaitoja vaativan askartelun, johon osallistujat ovat saaneet materiaalipaketin etukäteen postitse. Askartelu ei vaadi erikoiskykyjä tai -taitoja, vaan mukaan voi ilmoittautua kuka tahansa, joka kaipaa vinkkejä ohjaamiseen online-ympäristössä.

Yhteensä webinaarisarjassa on syksyn 2023 ja kevään 2024 aikana kahdeksan webinaaria, joista osallistujat saavat käytännön vinkkien lisäksi tietoa toiminnan kehittämiseksi. Webinaarit järjestetään pääasiassa klo 18-20 (Suomen aikaa), jotta kaikilla olisi mahdollisuus osallistua töiden ja opiskeluiden puitteissa.

Kevät 2024

16.4.2024       Cooperation and stakeholders
14.5.2024       DIY - instructing online
 
Webinaarien alustajina on sekä toimihenkilöitä että vapaaehtoisia nuorisotyön organisaatioista. Webinaarit pidetään englanniksi, mutta tulkkaamme tarvittaessa, joten sujuva englanninkielentaito ei ole edellytys osallistumiselle.

Training for trainers on youth culture – hanke on Erasmus+ -rahoitteinen pienimuotoinen kumppanuushanke, jonka toimenpiteinä olemme kouluttaneet nuoria kouluttajia sekä ohjaajia molemmissa organisaatioissa. Lisäksi järjestämme yhteisoppimiseen liittyvän webinaarisarjan kaikille organisaation toiminnassa mukana oleville.

Suomen Nuorisoseurat ry