Lounais-Suomen alueen teatteritoimijoiden tapaaminen

Tapahtuman kuva
20.4.2024, klo 10.00 - 12.30
6.2.2024, klo 13.00 - 12.4.2024, klo 23.30
1
Minna-Reetta Kokkaliari, 044-0591913, minna-reetta.kokkaliari@nuorisoseurat.fi
Tervetuloa Lounais-Suomen alueen teatteritoimijoiden tapaamiseen!

Onko seurallasi teatteritoimintaa? Kesä- tai talviteatteria? Aikuisten, nuorten ja/tai lasten teatteriryhmiä? Tule kertomaan toiminnastanne ja tapaamaan muita alueen teatteritoimijoita!
Tapaamisessa kahvitellaan ja tavataan toisia, jaetaan kokemuksia, ideoita ja tarpeita. Ohjelmassa on myös hyödyllistä infoa rahoitusmahdollisuuksista ja kehittämisestä. Paikalla keskustelua alustamassa ja vetämässä järjestömme teatterin toimialajohtaja Pasi Saarinen, toiminnanjohtaja Jussi Salmi ja Lounais-Suomen alueen toiminnanohjaaja Tiina Koskinen.

Tapaaminen järjestetään lauantain 20.4.2024 klo 10.00-12.30 Ramppikuume -Valtakunnallisten nuorisoteatteripäivien yhteydessä. 
 
Tapaamisen jälkeen tarjoamme osallistujille lounaan tapahtumaruokalassa ja tämän jälkeen osallistujat ovat tervetulleita Ramppikuumeen avajaisiin.

Mikäli haluat jatkaa päivää tapahtumassa, tarjoamme teatteritoimijoiden tapaamisen osallistujille mahdollisuuden ostaa päivälipun, joka sisältää lauantain katselmukset sekä päivällisen tapahtumaruokalassa. Päivälipun hinta on 20 euroa. Lasku lähetetään sähköpostitse osallistujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen ennen tapahtumaa. Jos toivot laskun muuhun osoitteeseen, kirjoita tiedot lisätietokenttään ilmoittautumisen yhteydessä.  

Katselmusohjelma ilmoitetaan tarkemmin lähempänä tapahtumaa Ramppikuumeen nettisivuilla 

Nuorisoseurat Lounais-Suomi
Pohjanlinnankoulu