Webinaari: Training for trainers - DIY - instructing online

13.2.2024, klo 18.00 - 20.00
3.1.2024, klo 13.30 - 22.1.2024, klo 12.00
2 / 50
Sini Korhonen
Innostu ja opi uutta nuorisotyöstä meillä ja maailmalla
 
Training for trainers -webinaarisarjan aikana innostutaan, opitaan ja jaetaan kokemuksia nuorisotyön puolelta sekä Suomessa että Belgiassa.
 
Kaksituntisen webinaarin aikana perehdymme ohjauksen saloihin online-ympäristössä. Tähän meidät johdattelee projektikoordinaattori Laura Anttila, joka sukelsi online-ohjaamiseen syvään päätyyn koronavuosien aikana. Tässä webinaarissa Laura ohjaa osallistujille kädentaitoja vaativan askartelun, johon osallistujat ovat saaneet materiaalipaketin etukäteen postitse. Askartelu ei vaadi erikoiskykyjä tai -taitoja, vaan mukaan voi ilmoittautua kuka tahansa, joka kaipaa vinkkejä ohjaamiseen online-ympäristössä.

Yhteensä webinaarisarjassa on syksyn 2023 ja kevään 2024 aikana kahdeksan webinaaria, joista osallistujat saavat käytännön vinkkien lisäksi tietoa toiminnan kehittämiseksi. Webinaarit järjestetään pääasiassa klo 18-20 (Suomen aikaa), jotta kaikilla olisi mahdollisuus osallistua töiden ja opiskeluiden puitteissa.

Kevät 2024
18.1.2024       Enthusiasm and inspiration
13.2.2024       Good practices: DIY packages
20.3.2024       Good practices: Escape rooms
16.4.2024       Cooperation and stakeholders
 
Webinaarien alustajina on sekä toimihenkilöitä että vapaaehtoisia nuorisotyön organisaatioista. Voit tutustua alustajiin tarkemmin kunkin webinaarin tiedoista. Webinaarit pidetään englanniksi, mutta tulkkaamme tarvittaessa, joten sujuva englanninkielentaito ei ole edellytys osallistumiselle.

Webinaarisarjan muihin osiin voit tutustua nettisivuillamme https://trainingfortrainers.nuorisoseurat.fi/

Training for trainers on youth culture – hanke on Erasmus+ -rahoitteinen pienimuotoinen kumppanuushanke, jonka toimenpiteinä olemme kouluttaneet nuoria kouluttajia sekä ohjaajia molemmissa organisaatioissa. Lisäksi järjestämme yhteisoppimiseen liittyvän webinaarisarjan kaikille organisaation toiminnassa mukana oleville.

Suomen Nuorisoseurat ry