Webinaari: Kulttuurisen nuorisotyön kahvit

Tapahtuman kuva
17.5.2024, klo 10.00 - 11.30
Johanna Hurme, johanna.hurme@nuorisoseurat.fi
Kulttuurisen nuorisotyön kahvit teemalla: Kulttuurinen nuorisotyö mediassa.Kulttuurisen nuorisotyön kahvit -ovat virtuaalinen alusta tapaamisille, joiden tarkoitus on toimia paikkana ajatusten vaihtoon kulttuurisesta nuorisotyöstä kiinnostuneille. 
 
Hyppää mukaan tällä linkillä:
 
Tule kuuntelemaan uusia tuulia kulttuurisen nuorisotyön kentältä. Kulttuurisen nuorisotyön kahvit -ovat virtuaalinen tapaamispaikka ajatusten vaihtoon kulttuurisesta nuorisotyöstä kiinnostuneille. Kahvihetkiä järjestään 1–2 kertaa kuukaudessa ja koolle kutsujina toimivat Nuori Kulttuuri ja Kanuuna. Kaikille avoimissa kahvikutsuissa pureudutaan alustajan johdolla erilaisiin toimintamuotoihin ja toteutuksiin. Tapaamiset toteutetaan Microsoft Teams -kokouksina.
 
Hetkissä vaihdamme myös kokemuksia ja ideoita, sekä pohditaan kulttuurista nuorisotyön muotoja nyt ja tulevaisuudessa. Fasilitaattorin avulla pureudutaan hetkessä oleviin teemoihin ja keskustellaan työn arjesta, sekä luodaan verkostoa vahvemmaksi. Tule mukaan kahvittelemaan! Lue lisää kahveista täältä: https://nuorikulttuuri.fi/kahvit

Nuori Kulttuuri