Turvallisempi tila nuorisoseuratoiminnassa

8.3.2023, klo 17.30 - 12.4.2023, klo 19.30
15.12.2022, klo 00.00 - 8.3.2023, klo 12.00
12
Annina Laaksonen, annina.laaksonen@nuorisoseurat.fi

Tervetuloa kolmen kerran koulutussarjaan, jossa perehdymme turvallisemman tilan periaatteiden käyttöön harrastustoiminnassa.

Koulutuksen ensimmäisessä osassa käymme läpi sitä mitä turvallisempi tila tarkoittaa ja kuinka käytännössä sellaista voi omalla toiminnallaan ohjaajana tai toiminnan järjestäjänä luoda. Toisessa osassa pureudumme omiin pohdintoihin ja keskusteluihin aiheesta ja perehdymme yhdenvertaisuusagentti- ja häirintäyhdyshenkilötoimintaan. Viimeisessä osassa käymme läpi, kuinka turvallisemman tilan periaatteet voi luoda ja ottaa käyttöön omassa seurassa tai harrastusryhmässä. Noudatamme koulutuksessa nuorisoseurojen turvallisemman tilan periaatteita. Koulutuksen teoriaosuudet tallennetaan, mutta keskustelut ovat luottamuksellisia. Koulutukset sisältävät keskusteluja ja siksi toivomme että voit mahdollisuuksien mukaan pitää kameraa päällä. Koulutusten välissä tulee olemaan pieniä itsenäisesti suoritettavia välitehtäviä. Koulutuksen käymällä sinulla on mahdollisuus hakea yhdenvertaisuusosaaja järjestötoiminnassa -osaamismerkkiä. Osaamismerkki on sähköinen Open Badge -merkki, jonka hakulomake löytyy tämän linkin takaa.

Kouluttajina toimivat nuorisoseurojen pääsihteeri Annina Laaksonen, kulttuurisen nuorisotyön suunnittelija Johanna Hurme ja projektityöntekijä Riikka Järvinen.

Koulutukset pidetään Teams -alustalla ke 8.3., ke 22.3., ja ke 12.4. klo 17.30-19.30 ja linkki lähetetään osallistujille ennen koulutusta.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä, olethan meihin yhteydessä!Suomen Nuorisoseurat ry