Kansantanssin yhteisöllisyys - Kansantanssin Kääntöpiiri 9.4.2022

Tapahtuman kuva
9.4.2022, klo 10.00 - 11.30
2.3.2022, klo 00.00 - 6.4.2022, klo 23.59
7 / 100
Teija Nikkari
Huhtikuussa Kansantanssin Kääntöpiiristä keskustellaan kansantanssin yhteisöllisyydestä sekä musiikin ja tanssin yhteydestä ja yhteenkuuluvuudesta. 

Kanssantanssin yhteisöllisyys - myyttikö vain?
Mitä tarkoitetaan, kun puhutaan kansantanssin yhteisöllisyydestä? Kohtaavatko sen suhteen ihanteet ja käytäntö? Olemmeko aidosti yhteisöllisiä?

Alustajana Petri Hoppu: "Olen tanssin yliopettaja Oulun ammattikorkeakoulussa ja kansantanssi on ollut intohimoni yli 40 vuoden ajan."


Musiikki ja tanssi - yhdessä ja/vai erikseen? 
Mitä tarkoitetaan, kun puhutaan musiikin ja tanssin yhteydestä ja yhteenkuuluvuudesta? Kohtaavatko sen suhteen ihanteet ja käytäntö?

Alustajina Maiju Lassila (FM, Tanssionopettaja (YAMK), Musiikkipedagogi (amk)) sekä Osmo Hakosalo (kansanmuusikko, yhteisömuusikko, musiikkipedagogi).


Kansantanssin kääntöpiiri on avoin kaikille kansantanssin parissa toimiville ja siitä kiinnostuneille opettajille, ohjaajille ja harrastajille. Tervetuloa tapaamaan muita tanssitoimijoita ympäri Suomen sekä vaihtamaan ajatuksia ajankohtaisista tanssiasioista ja kehittämään Suomen Nuorisoseurojen valtakunnallista tanssitoimintaa. 

Tapahtuma on osallistujille maksuton ja toteutetaan Teams-sovelluksen kautta. Ilmoittautuneille lähetetään linkki tapahtumaan. Mikäli et saa sähköpostia, ole yhteydessä teija.nikkari@nuorisoseurat.fi

Ilmoittautuminen on auki 6.4. klo 12 asti. Tervetuloa!


Suomen Nuorisoseurat ry
Teams