Kouluttajien ja ohjaajien koulutustapaaminen

Tapahtuman kuva
25.3.2022, klo 17.00 - 27.3.2022, klo 15.00
12
Riina Kylmälahti, Pirita Laiho ja Joonas Pokkinen

Vaikuttajanuorten ryhmien käynnistys sekä ohjaus  pe 25.3.2021 klo 10-15
KNOPPI-kouluttajien koulutus pe-su 25-27.3.2022 klo 17 alkaen
Kansantanssin ohjaajakoulutuksen kouluttajakoulutus (pe) la-su 25-27.3.2022 pe klo 17.00 alkaen

Koulututusten tavoite
Nuorisoseurojen kouluttajilta toivotaan pedagogista osaamista ja valmiutta kouluttaa eri-ikäisiä osallistavia menetelmiä käyttäen. Koulutus on tarkoitettu sekä uusille kouluttajille että täydennyskoulutukseksi aiemmin koulutuksen käynneille. Koulutuksissa käydään läpi nuorisoseurajärjestön arvot: yhdenvertaisuus, osallisuus, moninaisuus sekä yhteisöllisyys. Koulutettavien toivotaan hallitsevan perustiedot nuorisoseurajärjestöstä.


KNOPPI-kouluttajakoulutus
KNOPPI-kouluttajakoulutuksen tavoite on varmistaa, että eri puolella järjestettävissä Nuorisoseurojen KNOPPI-ohjaajakoulutuksessa olevat saavat saman sisaltöisen koulutuksen asuinpaikasta riippumatta. Tavoitteena on perehtyä opetussuunnitemaan ja sitä tukevaan valmiina olevaan materiaaliin sekä kehittää yhdessä pedagogisia taitoja.
Kouluttajakoulutus on tarkoitettu kaikille ohjaajien peruskoulutuksesta aluetoimistoissa ja keskusseuroissa vastaaville kouluttajille ja kurssien järjestäjille. Se antaa hyvät perustiedot kouluttajana toimimisesta
.


Kansantanssin ohjaajakoulutuksen kouluttajakoulutus
Kansantanssin ohjajakoulutuksen kouluttajakoulutus on suunnattu henkilöille, jotka ovat jo kouluttaneet kansantanssin ohjaajakoulutusta tai jotka haluaisivat jatkossa toimia kouluttajina. Koulutuksessa perehdytään kouluttajan pedagogisiin taitoihin, verkko-ohjaamiseen sekä käydään läpi uudistettu opetussuunnitelma.  Koulutus toimii osittain kutsukoulutuksena. 

Koulutuksiin valitaan henkilöt ilmoittautumisen jälkeen. 

Vaikuttajanuorten toiminnan toteuttamiseen ja aloittamiseen on tiedossa tukea ja materiaalia koultuksen aikana.

Koulutusviikonloppu on ilmainen koulutukseen valituille kouluttajille.

Ilmoittautuminen 15.3.2022 mennessä

Ennakkotehtävä: Tutustu Kansalaisfoorumin Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo koulutuksissa-materiaaliin. Katso materiaalin videot osioista 1.1, 2.1 ja 3.1 (kolme videota). Tee lisäksi vähintään yksi materiaalin testeistä tai kyselyistä. Kirjoita sen jälkeen itsellesi ylös yksi asia, joka sinua erityisesti mietityttää tai puhuttelee yhdenvertaisuuteen ja/tai tasa-arvoon liittyen ja ota se mukaan koulutukseen.
https://peda.net/kansalaisfoorumi/yhdenvertaisuus-ja-tasa-arvo-koulutuksissa

3.12.2021, klo 10.00 - 14.3.2022, klo 23.30
Suomen Nuorisoseurat ry
Suomen Nuoriso-opisto