Luova lava- päiväleiri Kuopiossa - Teemana jännittävät juuret!

Tapahtuman kuva
Tapahtuma on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle.
7.6.2021, klo 10.00 - 11.6.2021, klo 16.00
15 / 15
Riina Rissanen 045-6505 301

Luova lava -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja kerhotoimintaa, jossa sisältönä on kaikenlainen taide mm.  teatteri, tanssi, elokuvat, kuvataide ja musiikki. Osallistujien oma luovuus ja osallisuus ovat keskeisiä toiminnan elementtejä. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta.

Luova lava-leiri järjestetään Kuopiossa Julkulan nuorisotilalla ja sen ympäristössä 7.-11.6.2021 klo 10.00 - 16.00. Ilmoittautuminen on avautunut ja se sulkeutuu pe 14.5.2021.

Leirillä on etukäteen suunnitellun ohjelman ja  esityksen harjoittelun lisäksi tilaa myös lasten ja nuorten vapaaseen luovaan toimintaan: jos esimerkiksi leirillä alkaa syntyä sävelmiä tai vaihtoehtoisesti uuden pallopelin säännöt, annetaan siihen mahdollisuus. Tärkeää on osallistujien oma innostus ja toiminta. Mitään kokemusta tai taitoa taiteen tekemisestä ei tarvita – innostus riittää!

Leiriohjaajina toimivat oman taidealan ammattilaiset, nuorisotilan työntekijät sekä alan opiskelijat.

Leirimaksu maksetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Laskunmaksuohje lähetetään ilmoittautuneille.
Peruutusehdot:  23.5. jälkeen tulleista peruutuksista emme hyvitä leirimaksua takaisin, muutoin, kuin lääkärintodistusta vastaan..
Peruutukset ja muut muutokset tulee tehdä osoitteeseen riina.rissanen@nuorisoseurat.fi

Leirien järjestäjänä toimii Kuopion seudun nuorisoseura ry  kumppaninaan Suomen Nuorisoseurojen Liiton Pohjois-Savon aluetoimisto.


Maksettu osallistumismaksu on sitova ilmoittautuminen. Maksu palautetaan jos lapsi sairastuu ja siitä esitetään lääkärintodistus järjestäjälle.
9.4.2021, klo 12.00 - 14.5.2021, klo 23.59
Nuorisoseurat Pohjois-Savo, Kuopion seudun Nuorisoseura ry
Julkulan nuorisotalo ja sen lähiympäristö.
Leirimaksu on 60€/osallistuja ja se laskutetaan ilmoittaumisajan päätyttyä. Leirimaksuun sisältyy ohjatun toiminnan lisäksi: Leiripaita, lämmin ruoka, välipalat, materiaalit ja Kuopion seudun nuorisoseuran jäsenmaksu 2021.
Tapahtuma on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle.