Kuopion seudun Nuorisoseura ry:n kevätkokous verkossa

13.4.2021, klo 17.00 - 18.30
4 / 30
Jussi Salmi
Tervetuloa mukaan Kuopion seudun Nuorisoseura ry:n kevätkokoukseen! Vallitsevan koronatilanteen vuoksi kokoonnumme etäyhteyksien välityksellä Teams-alustalla. Ilmoittaudu kokoukseen tästä linkistä.
Tämä kirje postitetaan kaikille jäsenrekisterissä oleville sähköpostillisille. Omia jäsentietojasi pääset katsomaan ja muokkaamaan seuralainen.fi-palvelussa.
Ohjeet kirjautumiseen ja lisätietoja os. https://nuorisoseurat.fi/jasenseuroille/seuralainen/ tai Jussi Salmi (yhteys viestin lopussa)

Kuopion seudun Nuorisoseuran toiminta innostaa kuopiolaisia lapsia ja nuoria kulttuuriseen lapsi- ja nuorisotoimintaan. Erilaisten kerhojen ja leirien kautta lapset ja nuoret pääsevät toimimaan ryhmässä, aktiivisina toimijoina luovan ja innostavan toiminnan parissa. Toimintaa järjestetään erityisesti Julkulassa nuokkarilla mutta myös keskustassa ja peruskouluilla välituntitoimintana.

Jäsenenä sinulla on mahdollisuus tulla ideoimaan ja myös osallistumaan vapaaehtoistyöhön niin halutessasi. 


Julkulan nuorisotilan toiminta (nuorisoparkki, teematapahtumat ja Kuopion nuorisoseuran/muiden yhdistysten kerhotoiminta) jatkuu lähes normaalisti. Aikuisille ja yli 12 vuotiaille suositellaan maskin käyttöä, turvavälien pitämistä ja käsihygienista huolehtimista. Nuorisotilan työntekijät/ohjaajat käyttävät aina maskia nuorisotilan julkisissa tiloissa. Noudatamme Kuopion kaupungin ja Suomen Nuorisoseurojen liiton koronaohjeistusta.
 
Kuopion seudun nuorisoseuran jäsenmaksu on 20€/hlö/vuosi ja se laskutetaan huhtikuussa 2021.  Jäsenetuina on mm. ilmainen osallistuminen yhdistyksen järjestämään, ohjattuun, kerhotoimintaan Julkula-talolla ja Kulttuuriareena nelinelosella (mahdollinen 1-2 euron tarvikemaksu peritään tarvittaessa) Nuorisoseurojen jäsenlehti postitetaan neljästi vuodessa jokaiseen jäsentalouteen. Kesällä järjestettäville leireille pääsee jäsenetuhintaan.
 
Julkulan nuorisotalolle oleskelemaan, pelaamaan ja seurustelemaan ovat tervetulleita kaikki alle 18 vuotiaat nuoret. Siihen ei tarvita minkään yhdistyksen jäsenyyttä. Talosta löytyy monenlaista aktiviteettia/välineitä vapaa-ajan viettoon tai rauhallista tilaa vaikkapa läksyjen tekemiseen koulun jälkeen turvallisten aikuisten seurassa. Tervetuloa tutustumaan ja tulethan aina terveenä, kiitos.
 
Nuorisoseurat on Suomen merkittävin kulttuurisen lapsi- ja nuorisotyön toimija!
 
Suomen Nuorisoseurat on maamme vanhin nuorisotyötä tekevä järjestö. Ensimmäinen nuorisoseura perustettiin Kauhavalla 1881. Perustamispäivän kunniaksi 24.6.2021 keitetään Suomen suurimmat, virtuaaliset kakkukahvit, jotka nautitaan samanaikaisesti jäsenseuroissa ympäri valtakunnan. ­

Juhlavuosi tekee näkyväksi nuorisoseuraliikkeen historiaa. Se korostaa nuorisoseurojen tärkeää yhteisöllistä merkitystä tässä päivässä ja katsoo vahvasti tulevaisuuteen. Nuorisoseurat juhlii yli 600 jäsenseuran voimin ympäri Suomen tehtävää työtä ja eri harrastusalojen toimintaa. Juhlavuoden suojelijana toimii presidentti Sauli Niinistö

Kuopion seudun Nuorisoseura ry:n johtokunnan puolesta:

Jussi Salmi
050-556 4748
jussi.salmi@nuorisoseurat.fi
 
 
 
 

30.3.2021, klo 13.00 - 13.4.2021, klo 16.00
Kuopion seudun Nuorisoseura ry