Nuori Kulttuuri Festival

21.5.2021, klo 00.00 - 23.5.2021, klo 00.00
Suomen suurin nuorten taideharrastuksia kokoava viikonloppufestivaali esityksineen ja kursseineen järjestetään parittomina vuosina. Tässä festivaalissa pääosassa ovat nuoret, ja heidän itsensä tekeminen. Nuori Kulttuuri Festival tehdään nuorilta nuorille. Se läpileikkauksen siitä, mitä nuorten taideharrastusten parissa parin vuoden aikana on tapahtunut eri taidelajeissa. Mistä puhutaan ja mikä on harrastamisessa nyt IN.
Festivaaleilla oppiminen ja näkyväksi tuleminen ovat tärkeimmät elementit. Monipuolisten kurssien kautta, jossa jokainen osallistuja voi kehittää omaa osaamistaan uniikkien kouluttajien johdolla. Uusitulla festivaalilla ei tarvita ryhmää osallistumiseen. Riittää vain, että itsellä on taiteen tekemisen ja kokemisen palo. Osallistua voi omana itsenään.
Monia taidelajeja yhdistävä festivaali luo uuden väylän tutustua uusiin tekijöihin ja tulevaisuuden tähtiin. Niihin, jotka tulevaisuudessa määrittävät miltä kulttuurimme oikein näyttää. Haemme uudenlaisia onnistumisen kokemuksia, sekä tapaa, jolla kohdata omia idoleita ammattitaiteen kentältä.
https://nuorikulttuuri.fi/festival/


Suomen Nuorisoseurat ry