Peruttu: Saa tanssia! -paritanssipajat Rovaniemellä

Tapahtuman kuva
27.9.2020, klo 10.00 - 16.00
0
elle.syvajarvi@nuorisoseurat.fi

Saa tanssia! -paritanssipajoissa kokeillaan paritanssilähettilään johdolla, millainen vuorovaikutus parin ja musiikin kanssa syntyy tai millaisesta liikkeestä tanssi muodostuu. Perusteiden jälkeen kokeillaan jo ensimmäisiä variaatioita.

Rovaniemen paritanssipajat ovat suunnattu nuorille ja aikuisille.
Ohjaajana toimii Pispalan Sottiisin paritanssilähettiläs Lotta Terävä ja elävää musiikkia tulee soittamaan Jukka Hannula.


Tanssimateriaali on SottiisiMoves-tapahtuman Saa tanssia! -teoksesta, joka nähdään Tampereella lauantaina 17.10.2020. SottiisiMoves 2020 järjestetään Tampereella 16.-18.10.2020 ja se on kaikille tanssista ja folkista kiinnostuneille avoin tanssin ja musiikin juhla, jossa erilaiset tyylit ja tekijät kohtaavat. Tervetuloa pajaan tanssimaan ja tervetuloa Tampereelle!

Päivän sisällöt:

*Svengi* on lunki materiaali, luvassa jenkkaa, piiripoloneesia ja polkettia. Jenkkaan kokeillaan ja opetellaan uusia variaatioita, tutustutaan ja syvennetään taitoja polketista ja piiripoloneesista

*Tampere* koostuu kahdesta sottiisista, jotka harjoitellaan tanssimaan tietyn kaavan mukaan. Lisäksi opetellaan polkkaa ja valssia ja haetaan varmuutta perusaskeleen variaatiohin.

*Baalit* on sikermä karjalaisia pikkutansseja. Baalit tanssitaan tietyn kaavan mukaan. Tanssit on kerätty karjalaisista kylistä. Baalit on suunniteltu erityisesti nuorille.

Päivän ohjelma:
10.00-11.30 Baalit (2 opetustuntia)
12.00-13.30 Tampere (finaali) (2 op)
13.45-15.15 Svengi (2 op)

 

Osallistumismaksu ja peruutusehdot:
Pajan hinta 10 e/kaksi osaa ja 15 e/kaikki kolme osaa.
Osallistumismaksut laskutetaan jälkikäteen, ei käteismaksua.

Ilmoittautuminen on sitova. Ethän kuitenkaan tule kurssille sairaana tai edes lieväoireisena. Kurssimaksua ei laskuteta mikäli syynä poissaoloon on sairaus. Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on yhteensä vähintään 20 hlö.

Seuraamme koronatilannetta ja noudatamme valtioneuvoston ohjeistuksia kokoontumisrajoituksissa. Mikäli mahdolliset muutokset vaikuttavat kurssin toteutumiseen, ilmoitamme siitä.

Saa tanssia! -pajoissa mukana Kansalaisfoorumi ja Museovirasto/Koko Suomi osaa sottiisia -hanke.

11.8.2020, klo 00.00 - 9.9.2020, klo 00.00
Nuorisoseurat Lappi
Saarenkylän Nuorisoseurantalo