Luova lava -päiväleiri Tampere 1

1.6.2020 - 5.6.2020
0

 

Luova lava –päiväleirit - Hullaannu lumoavasta luonnosta! 

 

Luova lava -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja kerhotoimintaa, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Lasten oma luovuus ja osallisuus ovat keskeisiä toiminnan elementtejä. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta.

Luova lava -päiväleiri järjestetään Tampereella 1.-5.6.2020. Tämän kesän Luova lava -leirien teema on lumoava luonto, teemaan sukelletaan pääosin teatterin keinoin. Leirin aikana tutustutaan myös muihin taidealoihin kuten sirkukseen, tanssiin ja kuvataiteeseen. Myöskään perinteisiä leiritouhuja, kuten kädentaitoja ja leikkejä, ei ole unohdettu. 

Luova lava –päiväleiri on suunnattu 7-12 –vuotiaille alakoululaisille  ja ne tarjoavat mukavaa ohjelmaa ja uusia kavereita. Leiriohjaajina toimivat oman taidealansa ammattilaiset sekä alan opiskelijat. Osallistuakseen leireille lapselta ei vaadita tietyn lajin tai taiteenalan harrastuneisuutta eikä muita erityistaitoja.

Leiriviikon lopuksi järjestetään Hetki taiteilijana -esitys jonka lapset ideoivat ja suunnittelevat leirin aikana. Poikkeustilanteen vuoksi esitykseen ei kutsuta lasten läheisiä, vaan esitys videoidaan ja välitetään lasten perheille.

Viiden päivän leirin hinta on 100 euroa (sis. ohjelman, vakuutuksen, t-paidan sekä lämpimän ruuan päivittäin). Leiriaika on päivittäin klo 9-15.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 13.5.2020. Ilmoittaudu tästä https://puoti.nuorisoseurat.fi/fi/events/e/luova-lava-leiri-tampere-1/5e4d21493c6949b9718b4567

Leirillä huomioidaan tarkasti valtioneuvoston antamat koronatilanteeseen liittyvät turvallisuusohjeet ja hygieniaohjeistukset.

Peruutusehdot: Ennen 13.5. peruutetusta leiristä veloitamme 10 euron toimistokulun. Loput maksusta palautetaan ilmoitettuun tilinumeroon. 13.5. jälkeen tulleista peruutuksista hyvitämme leirihinnan takaisin vain lääkärintodistusta vastaan. Perimme tuolloinkin 10 euron toimistokulun. Leiri toteutuu 8 osallistujalla. Paikkoja on 13/leiri. Peruutukset ja muut muutokset tulee tehdä osoitteeseen tiina.koskinen@nuorisoseurat.fi. Mikäli leiri joudutaan perumaan koronavirustilanteen vuoksi järjestäjän toimesta, leirimaksu palautetaan kokonaan.

8.-12.6.2020 järjestettävälle leirille ilmoittaudut tästä.

Leirin järjestää Suomen Nuorisoseurat / Nuorisoseurat Lounais-Suomi, Tampereen aluetoimisto

Lisätietoja: Tiina Koskinen, 050 340 6566, tiina.koskinen@nuorisoseurat.fi

lounaissuomi.nuorisoseurat.fiNuorisoseurat Lounais-Suomi
Monitoimitalo 13, Tampere