Improkurssi ja improliiga

8.2.2020, 10.00 - 17.00
0
iija.filen@nuorisoseurat.fi
Hei sinä ohjaaja, näyttelijä, puvustaja tai muu seurasi teatteritoimija! Tervetuloa Uudenmaan alueen teatteritoimijoiden tapaamiseen! TApaaminen on kaksiosainen. Aamupäivällä on koulutusta improvisaatiosta ja iltapäivällä tutustutaan improliigaan ja mahdollisesti pidetään jo ensimmäiset kisat!

Tapaamisessa alueen teatteritoimijat pääsevät verkostoitumaan ja kouluttautumaan. Tavoitteena on saada Uudenmaan alueen nuorisoseurojen teatteritoimijoita yhteen, kartoittaa, millaista toimintaa kullakin seuralla on ja millaista yhteistyötä olisi mahdollista tehdä niin seurojen kesken sekä alueellisestikin. Samalla voidaan vaihtaa ajankohtaiset kuulumiset aluetoimiston kanssa. 

Paikalla on Uudenmaan teatteriagentti Tanja Hietakangas Klaukkalasta, joka herättelee Sinussa piilevää improvisaation mestaria! Näyttämöilmaisulle löytyy uutta haastetta improvisaation kautta ja samalla pohditaan, miten saatasiin perustettua improliiga myös uudellemaalle. 


Mikä Improliiga? Improliigassa harrastajateattereiden (tai muiden ryhmien) muutaman hengen (3-6 hlöä) ryhmät käyvät leikkimielisiä kilpailuja improvisaation keinoin. Otteluillat ovat yleisölle avoimia teatteri-iltoja, joissa yhden valmiin esityksen sijaan nähdään lukuisia vain sinä iltana koettavia esityksiä ja tarinoita.Mikä Improliiga? Improliigassa harrastajateattereiden (tai muiden ryhmien) muutaman hengen (3-6 hlöä) ryhmät käyvät leikkimielisiä kilpailuja improvisaation keinoin. Otteluillat ovat yleisölle avoimia teatteri-iltoja, joissa yhden valmiin esityksen sijaan nähdään lukuisia vain sinä iltana koettavia esityksiä ja tarinoita.

Tapaaminen ja koulutus on ilmainen. Lounas omakustanteinen. Halutessaan voi osallistua vain tapaamiseen tai koulutukseen. 

Improkoulutus klo 10-13
Improliiga klo 14-17


5.2.2020
Nuorisoseurat Uusimaa
Munkkivuoren nuorisotalo, Helsinki