Saimaa KNoppi Pro -ohjaajakoulutus 4.12.2020 - 5.12.2020

***Huomio! Koulutus järjestetään koronavirustilanteen niin salliessa. Ilmoittautuminen päättyy 18.11. jonka jälkeen tehdään päätös koulutuksen toteutuksesta. Laskut lähetetään vasta sitten kun tapahtuman toteutuminen varmistuu. Ilmoittautumisesta ei seuraa kuluja, mikäli koulutusta ei järjestetä. Tapahtumassa noudatetaan viranomaisten antamia koronavirukseen liittyviä ohjeita.***
Ohjeita lomakkeen täyttöön: Jos varaat maksullisen majoituksen kahden hengen huoneessa, kerrothan Lisätietoja - kentässä huonetoverisi nimen, jotta teille voidaan varata yhteinen huone. Kummankin tulee kuitenkin tehdä oma ilmoittautuminen tapahtumaan sekä tehdä huonevalinta lomakkeella. Huomioithan, että mikäli osallistuminen ja huonevaraus peruutetaan 18.11. jälkeen, mahdollisesta majoituksesta joudutaan veloittamaan hotellin sääntöjen mukaisesti.
Muista merkitä rasti mikäli olet oikeutettu Opintokeskus Kansalaisfoorumin opintosetelietuun ja haluat käyttää sitä tässä koulutuksessa. Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia.

Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisen vastaanottamisesta.Maksajan tiedot